twin-cards

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

2,95

Een twin-card is een kaart om te versturen, te delen en weer door te sturen. De ontvanger vouwt de perforatie terug, opent de kaart en scheurt deze langs de perforatie los. De ene kant is speciaal beschreven en naar de ontvanger verstuurd; deze krijgt dan ook een mooi plekje in huis. De andere helft is leeg en kan naar iemand anders doorgestuurd worden!

Je hebt de keuze uit 6 verschillende teksten en twee verschillende soorten papier.


Wie verras jij met een twin-card?

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Tags: , , , ,

Beschrijving

papier: recycled kraftliner òf 100% recycled oud papier in natuurlijk wit (zonder optische witmakers en chloor geproduceerd)
bedrukking: zeefdruk door Nieuwenhuizen


Het voelt àltijd speciaal om een ‘echte’ wenskaart te krijgen, handgeschreven met een postzegel er op. Daar zit namelijk een beetje liefde bij, omdat je weet dat iemand er moeite voor heeft gedaan. En dat is natuurlijk precies waar het om gaat bij handwritten!

Je hebt de keuze uit zes verschillende twin-cards in twee verschillende uitvoeringen.

Extra informatie

twin-cards

inspire, LOVE & share, it has been too long…, what a wonderful day, dare to dream, strooi met liefde, ik moest aan je denken

kleur

bruin, wit

1 beoordeling voor twin-cards

  1. Waardering 5 uit 5

    Karin

    Ik heb zo’n mooie twin-card van een vriendin gekregen. Zo ontzettend leuk om te krijgen en ook heel erg leuk om de andere helft door te sturen! Echt een verrassing in de brievenbus.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *