slow day

195,00

Je hoeft alleen maar te komen. Ik zorg voor de rest.

Jouw geheel verzorgde dag ME-time begint vanaf 10:00 uur. Op een mooie locatie dichtbij de hei in de natuur. Je hoeft pas om 19:00 uur weer richting huis.

Er is maar plek voor 10 personen. Dit omdat ik het graag exclusief en luxe hou. Omdat ik jou kwaliteit gun. Juist wanneer jij eindelijk jezelf een dag me-time gunt! Zodat je echt kunt ontspannen en opladen. Op welke datum zie ik jou?

 


details:

18 oktober _ 15 november _ 13 december

_ van 10:00 tot 19:00 uur _ 

maximaal 10 personen _ locatie volgt per mail

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

come in & slow down

in deze toffe huiskamer kom jij heerlijk tot rust. Hier hoef je niets, mag je van alles. Zodat je echt kunt ontspannen, bijkomen en opladen. Kruip onder een dekentje op de bank… geniet van de natuur… gun jezelf de tijd om te dromen… Relaxen gaat hier vanzelf.

recharge

ik zorg voor de lekkerste hapjes en drankjes. Er is een uitgebreide vegetarische lunch en ‘n voedzaam diner. Het wordt met veel liefde en aandacht bereid. Met vooral lokale en biologische ingrediënten. Dat moet je kunnen zien en vooral: proeven!

new energy

wat is dat heerlijk: een dag zonder tijd. Zonder moetjes. Zonder te hoeven zorgen voor anderen. Een hele dag voor jezelf. Doen waar jij op dat moment zin in hebt. Ook (juist!) als dat niks is. Je laten verwennen. Na zo’n dag relaxen 2.0 ga je echt weer met nieuwe energie naar huis.

 


 

Kom jij opladen? Reserveer dan nu jouw plekje!

Extra informatie

datum

18 oktober, 15 november, 13 december

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “slow day” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *